Skoda офіційно презентувала нову генерацію Superb: фото та перші подробиці

Чеська компанія Skoda офіційно представила нове покоління своєї флагманської моделі Superb. Прем’єра відбулася у Млада-Болеславі.

Skoda Superb 2024 показали відразу в кузовах ліфтбек та універсал. Модель отримала виразний дизайн екстер’єру із рішучими контурами світлотехніки, лінії вікон та граней боковин. Силует доповнює вигнута лінія даху, яка найбільше впадає у вічі в універсала.

У салоні можна побачити фізичні кнопки та регулятори, які дозволяють активувати деякі функції без допомоги комп’ютерного інтерфейсу на сенсорному екрані. При цьому останній також є і має 13-дюймову діагональ. Панель приладів винесена на 10-дюймовий екран. Також є проекційний екран, який виносить інформацію на лобове скло. Нове покоління Superb отримає оздоблення салону із натуральної шкіри.

Флагман будуть будувати на базі модернізованої архітектури MQB, яку раніше Volkswagen почав використовувати для збірки Passat Variant 2024. Також Superb отримає оновлену систему керування підвіскою DCC Plus, яка має широкий діапазон налаштувань.

Моторна гама Superb традиційно широка, вона включатиме шість варіантів силових установок, в тому числі дизельні, бензинові та гібридні в діапазоні потужності від 150 до 265 кінських сил. Передбачені варіанти із повним приводом. Усі версії йдуть із АКПП DSG.

Джерело РБК-Україна
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти