Наступника Kia Cerato вперше показали без камуфляжу: фото

Kia, провідний корейський автовиробник, готується до виходу нового седана K4, який стане наступником моделі Cerato та Forte. Нещодавно у мережі з’явилися перші зображення цього майбутнього автомобіля. Подробиці зовнішності новинки розкрито завдяки роботі незалежних дизайнерів із “NYMammoth”, які представили рендер новинки Kia.

На представленому зображенні видно, що передня частина седана зазнає незначних змін, аналогічних оновлень, виробленим у моделі Picanto. Елементи дизайну, які спостерігаються на новому K4, нагадують ті, що вже впроваджені в електричному кросовері EV9.

Очікується, що автомобіль отримає вертикальні фари, схожі на ті, які видно на паркетнику Sorento. Денні ходові вогні K4 матимуть форму літери “Т” і також слугуватимуть індикаторами поворотів.

Хоча задня частина машини на рендері не представлена, є припущення, що новий Kia K4 матиме купеподібний дизайн. Очікується, що задні ліхтарі будуть вертикальними і об’єднані тонкою смугою, що світиться.

Що стосується двигунів, модель K4, ймовірно, буде оснащена 1,6- та 2-літровими 4-циліндровими бензиновими двигунами.

Офіційний дебют Kia K4 заплановано на 2024 рік. Автолюбителі можуть чекати на цікаві оновлення в цьому седані, що обіцяє стати гідним наступником успішної лінійки Cerato.

Джерело uamotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти