Suzuki показала новий Swift 4 з витратою палива менше 3 л на 100 км: фото

Японська компанія Suzuki представила свій новий бюджетний Suzuki Swift 4, який повністю відповідає концептуальному прототипу, показаному на виставці Japan Mobility Show у Токіо. Нова модель обіцяє ефективну силову установку та стильний дизайн.

Swift 4 має еволюційну зовнішність із складнішими лініями кузова. Незважаючи на зміни, машина легко впізнається. Автомобіль має габарити 3860*1695*1500 мм при колісній базі 2450 мм. Ця новинка побудована на модернізованій архітектурі Heartect, успадкованій від попереднього покоління моделі.

Suzuki Swift 4 обладнаний сучасними технологіями, включаючи камери кругового огляду та новий комплекс систем безпеки, а також систему запобігання зіткненням Dual Sensor Brake Support II. Крім того, в салоні є великий дисплей мультимедійної системи.

Однак справжньою особливістю нового Swift є його ефективна силова установка. Suzuki співпрацює з Toyota, і новинка отримала гібридну силову установку від цього бренду, що включає 1,2-літровий бензиновий двигун. З цією системою витрата палива становить лише 2,8 л на 100 км. Більш потужний варіант, Suzuki Swift Sport, отримає гібрид із 129-сильним двигуном об’ємом 1,4 л.

Також покупцям будуть доступні базові бензинові версії Swift 4: з 1-літровим двигуном потужністю 112 к.с. та 1,2-літровим мотором потужністю 91 л.с.

Suzuki Swift 4 є цікавим варіантом для бюджетних покупців, надаючи ефективну силову установку та сучасні технології без зайвих витрат на паливо.

Джерело OBOZ.UA
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти