Xiaomi показав грізного конкурента Tesla за ціною Hyundai Elantra: фото

Китайський технологічний гігант Xiaomi представив свій перший електромобіль Xiaomi SU7, який раніше був відомий як Xiaomi MS11 Modena. Новий електрокар вже готовий до серійного виробництва, його фотографії представлені на свіжих зображеннях.

Як повідомляє CarNewsChina, Xiaomi SU7 був відправлений у попереднє виробництво з випуском 50 екземплярів на тиждень для проведення тестових випробувань. Цей етап передує повноцінному запуску виробництва та налаштуванню виробничих зразків.

Повноцінна збірка нового електромобіля на потужностях концерну BAIC заплановано на грудень з метою випуску 150 000 машин щорічно. Xiaomi SU7 пропонується за ціною від 27 500 доларів за базову версію. Це можна порівняти з вартістю нової бензинової Hyundai Elantra в Україні.

Однією з ключових особливостей Xiaomi SU7 є його ефективність використання енергії, пропонуючи різні варіанти батарей. Найдоступніший варіант оснащений батареєю BYD невизначеної ємності та запасом ходу близько 600 км. Версія з батареєю ємністю 101 кВтг забезпечує вражаючий запас ходу 800 км.

Окрім технічних характеристик, дизайн седана Xiaomi SU7 представлений у сучасному та елегантному стилі, що, як очікується, підтримує його актуальність на ринку протягом тривалого часу.

Порівнюючи Xiaomi SU7 із Tesla Model 3, новачок із Китаю обіцяє стати серйозним конкурентом. Обидва електромобілі пропонують значні характеристики, але Xiaomi SU7 вирізняється більш доступною ціною, що може привернути увагу широкого кола споживачів. Цей хід Xiaomi обіцяє нову динаміку на ринку електромобілів і може передбачити нову еру конкуренції у сегменті електромобілів бюджетного класу.

Джерело OBOZ.UA
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти