Новий Renault Duster: що про нього відомо напередодні прем’єри

Нове покоління кросовера Renault Duster готується до своєї прем’єри, яка запланована на 29 листопада на заході в Португалії. Перед цією подією AMPERCAR.com зібрала важливу інформацію про цю майбутню модель.

Зміни у дизайні:
За попередніми даними, новий Duster черпатиме натхнення з дизайну концепт-кара Bigster 2021 року. Патентні зображення, доступні в мережі, показують, що кросовер отримає передню частину з новою решіткою радіатора, Y-подібними фарами та модифікованим бампером. Бічний профіль виділяють квадратні колісні арки, нове облицювання дверей, затемнені стійки та рейлінги на даху. Задня частина включає новий бампер, унікальні ліхтарі і змінену кришку багажника.

Зміни в інтер’єрі:
Деталі інтер’єру залишаються поки що таємницею, але є повідомлення про більш вишуканий і багатофункціональний салон порівняно з попередньою моделлю. Також з’явилися чутки про можливу появу трирядної версії.

Нові двигуни:
З новою платформою CMF-B новий Duster отримає під капот літровий бензиновий турбомотор із потужністю 120 кінських сил. Для більш дорогих комплектацій передбачено гібридний агрегат на базі 1,2-літрового 140-сильного ДВС. У топовій комплектації очікується 1,3-літровий бензиновий турбомотор потужністю 170 кінських сил.

Зважаючи на все, новий Renault Duster обіцяє стати не тільки стильним, а й технологічним автомобілем, що поєднує в собі сучасний дизайн та ефективні двигуни.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти