Новий Duster 2024 змінився до невпізнання, його розсекретили до прем’єри: відео

Dacia/Renault Duster третього покоління зазнав радикальних змін, як показують витоки фото та відео за день до офіційної презентації. Прем’єра кросовера запланована на 29 листопада, а початок продажів очікується на початку 2024 року.

Новий Duster 2024 став більшим і вражаючим на вигляд. Зазначається, що дизельні двигуни більше не використовуватимуться, але з’являться гібридні силові установки та версії із заводським газобалонним обладнанням (ГБО).

Дизайн кросовера істотно змінився, набувши більш різких форм замість колишніх плавних ліній. Він заснований на сучасній платформі CMF-B, такій, як у Logan і Sandero третього покоління. Кузов отримав масивні бампери, розширені крила та заховані у стійках ручки задніх дверей. Фари доповнені Y-подібними ходовими вогнями.

Відео також демонструє гібридну версію Dacia Duster із потужністю 140 кінських сил. Очікується, що в лінійці будуть представлені бензинові турбомотори об’ємом 1,0 та 1,3 літри, а також модифікація із заводським ГБО. Дизельні варіанти виключені через суворі екологічні норми. Передбачається наявність версій з переднім та повним приводом.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти