Новий Ford Mondeo 2024 розсекретили напередодні прем’єри: фото

Перед офіційним анонсом нового Ford Mondeo 2024 були розкриті ключові деталі автомобіля. Одним із значних оновлень стала гібридна силова установка, що базується на 1,5-літровому турбованому двигуні внутрішнього згоряння.

Візуальні зміни включають колісні диски з оптимізованим аеродинамічним опором і шини розміром 235/45 R19. Спортивні крісла із комбінованою оббивкою додають штрихи стилю в салоні. Панель приладів пропонує інформацію про роботу гібридної системи, а також новий автомобіль буде оснащений електронними системами допомоги водію, включаючи адаптивний круїз-контроль та функцію автоматичного паркування.

Гібридна силова установка складається з турбованого ДВЗ та електродвигуна, забезпечуючи сукупну потужність 188 кінських сил. Офіційні ціни на Ford Mondeo 2024 будуть оголошені 30 листопада.

Судячи з представлених фотографій, у салоні автомобіля увагу привертає величезний екран, що простягся від водія до переднього пасажира, що додає сучасності та функціональності в інтер’єр нового Ford Mondeo.

Джерело Ampercar
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти