Renault офіційно представила нове покоління Duster: фото

Компанія Renault офіційно представила третє покоління доступного кросовера під назвою Dacia Duster.

Нова модель кросовера має збільшені розміри: довжина становить 4,34 м, ширина – 1,81 м, висота – 1,66 м. Це на 14 см довше за попередню версію автомобіля.

На відміну від попередньої моделі, третє покоління Duster обладнане сучасними технологіями, включаючи 7-дюймову цифрову панель приладів і 10,1-дюймовий дисплей інформаційно-розважальної системи, які доступні навіть у базовій комплектації.

Автомобіль побудований на модульній платформі CMF-B, яка стала основою всього модельного ряду Dacia. Помітно, що Duster уперше отримав гібридні силові установки, але відмовився від дизельного двигуна. Найпотужніша модифікація, названа Hybrid 140, оснащена атмосферним 1,6-літровим чотирициліндровим двигуном потужністю 140 к.с., електродвигунами, коробкою передач та акумулятором ємністю 1,2 кВт*год.

Dacia пропонує також простішу версію TCe 130 з 1,2-літровим трициліндровим бензиновим двигуном з турбонаддувом, що працює з невеликим електромотором та батареєю меншої ємності (0,9 кВт * год). Цей гібрид розвиває 128 к.с. та комплектується шестиступінчастою механічною коробкою передач.

Базова комплектація Duster оснащена 1,0-літровим турбованим двигуном TCe 100 Bi-Fuel, який може використовувати як бензин, так і зріджений газ. З двома паливними баками об’ємом 50 літрів кожний, автомобіль забезпечує сумарний запас ходу більше 1300 км. Виробництво нового кросовера заплановано на заводі у місті Пітешті, Румунія.

Джерело РБК-Україна
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти