Новий BMW X3 2024 засвітився на рендерах: фото

BMW готується до виходу четвертого покоління кросовера X3, обіцяючи серйозні зміни у дизайні та технічних характеристиках. Перші рендери моделі, засновані на шпигунських фото, були представлені на сторінці Sugar Design у Instagram, готуючи шанувальників марки до очікуваного випуску у 2024 році.

Зображення говорять про радикальну еволюцію у зовнішньому вигляді BMW X3 2024. Дизайн кросовера буде натхненний стилем молодшого брата X1 та седана 5 Series, з фірмовими рисами та інноваційними змінами.

На рендерах впадає у вічі збільшення габаритів, більш гармонійні грані та менш рельєфні боковини. Збільшення розмірів обіцяє покращений внутрішній простір та багажник. Помітним елементом стало збільшення розміру решітки радіатора, яка гармонійно поєднується з розкосими фарами.

Новий BMW X3 G45 залишиться вірним своїй платформі CLAR, але його збільшені розміри сприятимуть збільшенню комфорту та місткості. Очікується поява широкого вигнутого дисплея на передній панелі салону.

Щодо двигунів, кросовер пропонуватиме бензинові та дизельні агрегати об’ємом 2,0 та 3,0 літри з турбонаддувом, а також гібридні модифікації. Проте дивним рішенням стало виключення електричної версії з лінійки. BMW вирішує виділити нову модель iX3, побудовану на іншій платформі, і в той же час позбавитися електричного купе-кросовера BMW X4.

Наступне покоління BMW X3 обіцяє принести із собою не лише стилістичні зміни, а й нові технології, які мають задовольнити вимоги сучасних автолюбителів.

Джерело Focus
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти