Стало відомо, як буде виглядати нова дешева Tesla: фото

Згідно з останніми оновленнями, Tesla готується до запуску свого найдоступнішого автомобіля, який розташовуватиметься на нижньому щаблі їх модельного ряду. Попередні візуалізації цього автомобіля були представлені незалежним дизайнером із Малайзії, відомим як Theottle.

На його думку, найбюджетніший автомобіль Tesla буде виконаний у класичному хетчбек-стилі, з трохи збільшеним кліренсом та характерними рисами дизайну, властивими іншим моделям Tesla. Цей підхід передбачає схожість з вже існуючими моделями автовиробника, зокрема, фари будуть схожі на ті, що використовуються в седані Model 3, в той час як елементи боковин і задньої частини автомобіля будуть запозичені у кросовера Model Y. які сприяють зменшенню аеродинамічного опору, також збережуться.

Щодо технічного оснащення нового електромобіля поки що немає точної інформації. Однак, згідно з чутками від інсайдерів, знайомих із планами Tesla, вартість нової моделі, імовірно названої Model 2, буде майже вдвічі нижчою, ніж у їхньої поточної бюджетної моделі Model 3, вартість якої починається від 40 240 доларів. Чутки припускають, що ціна нового хетчбека може становити близько 25 тисяч доларів.

Очікується, що офіційний запуск та початок продажів нової моделі Tesla відбудеться у 2024 році, коли стане ясно, наскільки точними виявилися попередні дані та припущення.

Джерело UAMotors
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти