Новий електричний кросовер Kia EV3 потрапив до об’єктивів фотошпигунів: фото

Корейська компанія Kia розташована на фінальному етапі розробки нового електричного кросовера EV3. Новинка засвітилася на знімках фотошпигунів під час дорожніх випробувань у Швеції.

Роботу над створенням Kia EV3 розпочали кілька років тому. Модель повинна ставитись до сегмента B – субкомпактний кросовер. Інсайдери стверджують, що електричний паркетник матиме футуристичний дизайн, що включає Т-подібну оптику та спортивний передній бампер у стилі інших моделей корейського бренду. Незважаючи на компактні габарити, кросовер повинен отримати місткий салон та багажник.

Технічної інформації про новинку небагато. Є ймовірність, що EV3 побудують на новій архітектурі eM, яка дозволить кросовер мати запас ходу до 640 км. Однак, найімовірніше, авто буде збиратися на модульній платформі E-GMP. Відповідно на одному заряді модель зможе проїхати близько 500 км і матиме потужність силової установки в діапазоні 100-300 к.с.

Прем’єра Kia EV3 має відбутися у найближчі півроку. Випустити модель на ринок компанія має намір у другій половині 2024 року.

Джерело Motor.es
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти