Оновлена Skoda Octavia представлена офіційно: фото

Чеська компанія Skoda повноцінно презентувала чергове оновлення свого сімейства автомобілів Octavia, яке раніше анонсували лише загадковими тизерами. Велика прем’єра включала дебют моделі в кузові ліфтбек і універсал, а також «зарядженої» версії RS.

Зовнішні зміни Octavia торкнулися бамперів, решітки радіатора, оптики, легкосплавними колісними дисками від 16 до 19 дюймів. Також з’явилися нові відтінки – колір Mamba Green доступний для спортивних модифікацій авто, а Phoenix Orange – для Octavia Combi.

Оновлена Skoda Octavia матиме чотири комплектації: Essence, Selection, Sportline та RS. Кожна версія має свій набір оформлення інтер’єру. Оздоблення салону виконується за допомогою тканини та шкіри. У оснащення базової комплектації входять 10-дюймова панель приладів, а також мультимедіа із сенсорним екраном аналогічного розміру. Голосовий помічник Laura також отримає інтеграцію ChatGPT.

Крім того, в начинку Octavia увійдуть двозонний клімат-контроль, покращена технологія безключового доступу, додаткові зарядні порти USB-C, бездротова зарядка для гаджетів, парктронік з дистанційним керуванням та система стеження за втомою водія.

Базова комплектація Octavia матиме під капотом 1,5-літрові бензинові двигуни на 115 і 150 к.с., які працюють у парі з 6-ступінчастою МКПП. Також будуть у моторній гамі гібридні та дизельні агрегати.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти