Новий Kia EV3 засвітився на шпигунських фото: що відомо про модель

Корейський автобренд Kia проводить останні приготування до прем’єри комапктного електричного кросовера EV3. Новинка вперше потрапила в об’єктиви камер фотошпигунів під час дорожніх тестів.

Зазначається, що зовні бюджетний електрокар нагадує знаменитий Baby EV9. Судячи з замаскованого екстер’єру, серійна версія EV3 зберігає квадратний силует, що нагадує Kia Soul, і впадає в очі навіть на тлі зимового пейзажу. Від Kia EV9 модель запозичила дизайн фар, колісних дисків і масивну передню частину. У салоні з’явиться два екрани, а також оздоблення з використанням екологічно чистих матеріалів.

Хоча деталі про трансмісію поки що залишаються загадкою, очікується, що Kia EV3 використовуватиме платформу Hyundai E-GMP, подібно до EV6 і Hyundai Ioniq 5. Базова модель, ймовірно, буде оснащена акумулятором потужністю 58 кВт*год і одним мотором, хоча версія GT може запропонувати більш потужні характеристики.

Джерело:carbuzz.com

Передбачається, що дебют Kia EV3 відбудеться найближчим часом, і одна з найпривабливіших рис цієї моделі буде її доступна ціна. Kia заявила, що ціни на всю лінійку електромобілів варіюватимуться від 30 000 до 80 000 доларів, що робить EV3 багатообіцяючим варіантом у сегменті електричних кросоверів.

Джерело CarBuzz
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти