Новий суперник Renault Duster від Fiat повністю розсекречений

Вперше Fiat Toro з’явився в 2016 році. Пікап побудований на подовженій платформі Jeep Renegade. Так, машина збільшилася до 4900 мм. Ключовою зміною Fiat Toro 2022 став двигун потужністю 185 к.с., передає «Твоя МАШИНА» .

Зовні новинка відрізняється іншим дизайном решітки радіатора з назвою марки, тонкими світлодіодними ходовими вогнями, зміненим переднім бампером і новим капотом. Крім того, пікап отримав колісні диски на 16, 17 і 18 дюймів.

У Fiat Toro 2022 як раніше є 5 варіантів виконання: Endurance, Freedom, Volcano, Ranch і Ultra. Причому зовнішні зміни стали більш помітними.

Так, у Freedom і Volcano на решітці радіатора з’явилися тонкі хромовані смуги, у версії Ranch решітка виділяється великою блискучою рамкою. Топова модифікація Ultra схожа на Ranch, вони відрізняються тільки кольором логотипу, дисків та решітки – у Ultra вони чорні. Всі версії крім базової мають світлодіодні фари і противотуманки.

У салоні змінилася передня панель, з’явилася приборка діагоналлю 7 дюймів, нові сидіння і збільшилася кількість ніш для дрібниць.

Базова комплектація оснащена системою мультимедіа з 7,0-дюймовим тачскріном, шістьма подушками безпеки, парктроніком та кондиціонером. Ranch і Ultra доповнені вертикальним планшетом мультимедіа в стилі Тесла і комплексом безпеки ADAS, який пропонується для Freedom і Volcano за доплату.

Fiat Toro 2022 обладнаний 1,3-літровим двигуном. Якщо в якості палива використовувати бензин, то потужність складе 180 к.с., з етанолом значення збільшиться до 185 к.с. Мотор йде з 6-ступінчастою АКПП. Також пропонуються 1,8 літровий двигун на 135 або 139 к.с і 2,0-літровий потужністю 170 к.с., що працюють теж з «автоматом». Привід – передній або повний.

Новинка буде продаватися в Бразилії, на ринок надійде 15 травня. Ціна складе 21-34,5 тис. доларів. Конкурувати модель буде з Renault Duster Oroch.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти