Названі несправності, при яких авто треба негайно продавати

Автовласники не завжди легко розлучають зі своїми «залізними кіньми». Але коли авто вже доживає віку, чи потребує значних капіталовкладень, іншого виходу, як продати його, немає.

Найбільш витратний ремонт автомобіля зазвичай пов’язаний з найбільш дорогими його складовими – двигуном, коробкою передач і кузовом.

ДВИГУН

У деяких автомобілях капремонт агрегату може обійтися в декілька тисяч доларів. Перші дзвіночки – підвищена витрата моторної оливи, синій дим з вихлопної труби, нагар на свічках, плаваючі холості оберти, зниження потужності двигуна, збільшення витрати пального.

Альтернатива капітального ремонту двигуна – його заміна на новий. Однак в більшості випадків вона стане більш витратним рішенням.

ТРАНСМІСІЯ

Вихід з ладу коробки передач також потребує капремонту або заміни. У будь-якому випадку це виллється в кілька тисяч гривень. Головними ознаками несправностей трансмісії  є поштовхи при перемиканні передач, які з часом стають більш помітними, а також патьоки мастила, недостатній тиск, перегрів, проблеми з перемиканням, блокування роботи на певній передачі.

КУЗОВ

На жаль, будь-яке вогнище корозії кузова можна розцінювати, як початок безнадійного хронічного захворювання. Найбільш небезпечна іржа в зонах з обмеженою вентиляцією, де при наявності вологи вона прогресує. Найчастіше корозія з’являється в місцях пошкоджень конструкції, отриманих при ДТП, тому від битих машин з деформованим кузовом, як правило, намагаються швидше позбуватися.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти