Як звичайна пластикова пляшка може стати причиною смертельної ДТП

Інколи безглуздий випадок може призвести до найсумніших і непоправних наслідків. Але ще небезпечніше, коли який-небудь предмет падає під ноги водія і блокує педалі.

Неважко здогадатися, чим загрожує раптово заблокована на повному ходу педаль – незалежно чи мова йде про гальма або акселератор. У будь-якому випадку автомобіль стає неконтрольованим, що загрожує найстрашнішою аварією. Щоб цього уникнути, варто прислухатись до декількох порад.

Килимок

Найчастіше нормальному руху педалей перешкоджає неякісний або невідповідний за розміром килимок. Цей неправильно підібраний аксесуар нерідко стає причиною западання педалі газу, коли вона застряє в натиснутому стані. Іноді складки на килимку перешкоджають нормальному ходу педалі гальма.

Високий каблук

Дівчата, що керують автомобілем, часто скаржаться в Мережі на застряглий в педальному вузлі високий каблук. Можна тільки порадіти, що вони блаполучно вийшли з цієї ситуації і залишилися живі.

В умовах інтенсивного дорожнього руху такий казус може запросто спровокувати ДТП з фатальними наслідками. Так що дівчатам не варто управляти машиною в туфлях з високими підборами – краса не варта таких жертв.

Пластикова пляшка

Пляшка, що випадково впала під ноги – явище поширене. Головне, щоб вона не потрапила під педаль і не заблокувала її. А під час руху, коли предмети переміщаються при найменшому прискоренні і гальмуванні, це трапляється моментально.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти