Народні способи, щоб позбутися тютюнового запаху в салоні авто

Водій який курить за кермом, не помічає, що у салоні авто стоїть запах тютюну. А от пасажирам, котрі знаходяться в цьому авто разом з ним, не дуже приємно дихати таким повітрям, до того ж це шкідливо для здоров’я. Видання Today.ua опублікував народні способи, які допоможуть позбавитися тютюнового запаху в салоні авто.

Читай та підписуйся на Твоя МАШИНА в Google News!

1. Харчова сода

Досвідчені водії знають, що від тютюнового запаху в салоні допоможе позбутися звичайна харчова сода. Особливо, якщо тканинна оббивка. Соду розсипають по салону, а через кілька годин її прибирають пилососом. Просто і ефективно.

2. Оцет

Деякі автомобілісти позбавляються від тютюнового запаху в салоні за допомогою оцтового розчину. Пропорції – ¼ склянки столового оцту і дві склянки води. Розчин заливають в розпилювач і обробляють салон. Єдиний недолік – запах. У салоні може пахнути оцтом, тому його потрібно добре провітрити.

3. Активоване вугілля

Іноді нам доводилося чути, що тютюновий запах в салоні машини «вбиває» активоване вугілля. Таблетки активованого вугілля подрібнюють, після чого розсипають в салоні. Через 24 години салон прибирають пилососом.

4. Нашатирний спирт

Деякі водії використовують для очищення повітря салону нашатирний спирт. Його залишають у відкритому посуді в салоні на кілька годин.

5. Кава

Ще один народний спосіб – кава. У невелику тарілочку або миску насипають каву, і залишають їх в салоні. Просто і ефективно.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти