Про що не розповідають в автошколі, але це повинен знати кожен водій

В автошколах навчають водінню, а про автомобіль розповідають тільки основні моменти, ці знання приходять з досвідом. Але водії, які тільки отримали права, часто допускають елементарні помилки. Як цього уникнути? Твоя МАШИНА посилаючись на Today.ua вирішила в цьому розібратися.

Усі водії мають знати назви основних деталей і вузлів. Водій повинен уміти перевірити рівень масла і при необхідності його долити, зняти акумулятор (і «прикурити» його), змінити пробите колесо. Потрібно вміти проводити елементарні ремонтні роботи, щоб через дрібниці не їздити на автосервіс.

В тому випадку, якщо ви стали власником своєї першої машини, то вам слід її добре вивчити.

Вивчіть, що означають знаки і символи на приладовій панелі. Іноді вони можуть попередити про виникнення серйозної несправності, через яку подальша експлуатація автомобіля може бути небезпечною.

В Інтернеті зараз багато відео, в яких розповідається про той чи інший автомобіль, його будову, обладнання, комплектації. Такі відео можуть стати корисними для починаючих водіїв.

Кожен водій повинен знати, що робити в надзвичайній ситуації, як експлуатувати машину в поганих погодних умовах. Можливо, недосвідченим водіям при поганій погоді краще взагалі не сідати за кермо.

Початківець водій повинен з самого першого дня поставитися відповідально до автомобіля і до поїздок. Інакше у нього можуть виникнути проблеми.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти