Jaguar представив оновлений F-Type (фото)

Компанія Jaguar розсекретила оновлений спорткар F-Type. Виробництво автомобіля налагоджене на заводі в Касл-Бромвічі (Великобританія).

Після рестайлінгу в купе повністю змінилася передня частина. Автомобіль отримає абсолютно нову решітку радіатора, кожна клітинка якої виконана в чорному глянсовому кольорі з лицьового боку і в матовому чорному кольорі з внутрішньої сторони, вузькі світлодіодні фари в стилі седанів XE і XJ, інші бампери, збільшені повітрозабірники і видозмінений капот. Також у двомісного спорткара з’явилися висувні дверні ручки, тонкі задні ходові вогні і нова вихлопна система.

У салоні оновленого F-Type з’явилася цифрова приладова панель діагоналлю 12,3 дюйма. Також водієві доступна нова інформаційно-розважальна система Touch Pro з 10-дюймовим сенсорним екраном і підтримкою Android Auto і Apple CarPlay.

Спорткар оснащується 2,0-літровим чотирициліндровим бензиновим двигуном Ingenium. Потужність агрегату становить 300 кінських сил. Крім того, клієнтам пропонується 3,0-літровий двигун V6 з нагнітачем. Потужність такого мотора становить 380 к. с. і 460 Н • м крутного моменту.

Також клієнтам запропонують 5,0-літровий мотор V8 з механічним нагнітачем. Потужність агрегату становить 450 к. с. і 580 ньютон-метрів. Для такого двигуна доступна нова функція Quiet Start, яка забезпечує більш тихий звук при запуску двигуна.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти