Porsche представила 718 Boxster і Cayman GTS з новим двигуном (фото)

Компанія Porsche офіційно представила моделі 718 Boxster і Cayman GTS з новим 6-циліндровим мотором.

Нові Porsche 718 Boxster і Cayman GTS тепер оснащуються 6-циліндровим атмосферним агрегатом об’ємом 4,0 літра. Цей двигун вперше дебютував на нових Cayman GT4 і Boxster Spyde в 2019 році. Відзначається, що на відміну від трекових моделей новинки 718 Boxster і Cayman GTS «робить особливий акцент на щоденному задоволенні від водіння».

Потужність такого агрегату складає 394 к.с. і 419 Нм крутного моменту, це на 20 к.с. менше, ніж на моделях 718 Spyder і 718 Cayman GT4. У парі з мотором працює виключно 6-ступінчаста механічна коробка передач. У стандартне оснащення новинок увійшли спортивна система вихлопу, що забезпечує прекрасний звук, і спортивна підвіска PASM. Крім того, доступний пакет Sport Chrono, що включає в себе вектор крутного моменту з механічним диференціалом підвищеного тертя.

Щоб впоратися з підвищеною потужністю від нового мотора, новинки були оснащені більш потужними гальмами. Спереду встановлені чавунні диски з поперечним свердлінням розміром 350 мм з шестипоршневими супортами. Задні гальма були збільшені до 330 мм. Звичайно, якщо цього недостатньо, клієнти можуть вибрати керамічні композитні гальма.

Що стосується дизайну, то новинки виглядають практично як стандартна GTS-версія, з тонованими задніми ліхтарями і чорними акцентами в екстер’єрі. Усередині водії знайдуть обробку з карбону і оббивку алькантарою чорного кольору на кріслах, кермі, центральній консолі, важелі перемикання передач і підлокітниках. Якщо цього недостатньо, Porsche запропонує аудіосистеми преміум-класу Bose і Burmester, а також пакет інтер’єру GTS.

У березні цього року обидві моделі надійдуть в дилерські центри в Німеччині, а ціни стартуватимуть від 81 926 євро за 718 Cayman GTS 4.0 і 83 949 євро за 718 Boxster GTS 4.0.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти