Porsche представила новий 650-сильний 911 (фото)

Німецька компанія Porsche представила топову модифікацію спорткара 911 нового покоління – Turbo S. Новинка, прем’єра якої повинна була відбутися в рамках скасованого Женевського автосалону, стала найпотужнішою і найшвидшою версією 911 Turbo в історії цієї моделі.

Новий Porsche 911 Turbo S оснастили 3,8-літровим шестициліндровим опозитним двигуном з двома турбінами зі змінною геометрією і системою охолодження наддувного повітря. Агрегат розвиває 650 к. с. і 800 Н · м крутного моменту, що на 70 сил і 50 Н · м більше ніж у попередника. Двигун працює разом з восьмиступінчастим «роботом» з двома зчепленнями.

Суперкар здатний прискорюватися з місця до «сотні» за 2,7 с, що на 0,2 с швидше автомобіля попереднього покоління. Час розгону з нуля до 200 км/год зменшився на 1 с – до 8,9 секунди. Максимальна швидкість купе становила 330 км на годину.

Удосконалена система повного приводу PTM здатна перекидати на передню вісь до 500 ньютон-метрів. Porsche 911 Turbo S отримав новий висувний передній спойлер на пневматичному приводі і збільшене заднє антикрило, завдяки якому притискна сила зросла на 15%.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти