Представлені перші зображення купе Genesis GT70

Корейська преміальна марка прагне розширити свій модельний ряд, щоб наростити продажі, і після деяких затримок з лінійкою позашляховиків ми хотіли б повернутися до питання про вихід купе Genesis GT70, дебют якого запланований на 2021 рік.

Ще в 2016 році компанія Genesis опублікувала дорожню карту, на якій ми побачили 5 нових моделей: Genesis G70 і G80 ми побачили ще в 2017 році, кросовер GV80 дебютував кілька тижнів тому. Тепер нам залишається дочекатися другого кросовера марки – Genesis GV70. Але залишається ще одна нова модель, якою, мабуть, стане нова «Luxury Sport Coupe» Genesis GT70.

Незалежні дизайнери вирішили уявити, як може виглядати майбутня новинка. В основу зображень лягли Jaguar F-Type і Aston Martin Vantage. При цьому автомобіль отримав всі нові фірмові риси, які ми бачили на оновлених G90 і G80 – оптику і велику решітку радіатора.

В підкапотному просторі спортивного купе міг би розташуватися 3,5-літровий T-GDi SmartStream, віддача якого становить 375 к.с. Не виключено, що корейський автовиробник може випустити і повністю електричну версію моделі.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти