У мережі з’явилися перші фото салону нового Haval H5

Раніше вже повідомлялося, що китайські позашляховики почали надходити в дилерські центри Haval для демонстрації в шоу-румах, а тепер в мережі з’явилися фото інтер’єру майбутнього наступника моделі Hover.

У мережі понад тиждень тому з’явилися фото нового позашляховика Haval H5 на автовозі. Позашляховик був помічений в Твері в автосалоні марки, який залишається відкритим попри самоізоляцію. Скоро повинні доставити і тестову машину. Однак зараз стало зрозуміло, як буде виглядати інтер’єр кросовера другого покоління.

Зовні друга генерація H5 отримає брутальний стиль — з класичним двооб’ємним кузовом, круглими фарами і візуально відокремленим від кузова вузьким незграбним бампером. Салон у позашляховика теж виконаний в грубому ключі — звертають на себе увагу широка центральна консоль, вертикальні дефлектори вентиляції і об’єднані в один візуальні елементи цифрової комбінації приладів і медіасистеми.

Раніше повідомлялося, що в базовій версії нинішній Haval H5 зможе похвалитися кліматичною системою, задніми парктроніками, мультимедійним комплексом з сенсорним екраном, а також круїз-контролем. Також машина отримала допоміжний інформаційний дисплей, на який виводяться свідчення альтиметра, барометра, компаса, кута нахилу.

У дорожчому виконанні Haval H5 Premium автомобіль отримав обробку салону еко-шкірою, сидіння з електрорегулюванням, шторку в багажнику, гачки і такелажні кільця. Також можна відзначити 17-дюймові колісні диски, електроскладання дзеркал, камеру заднього виду і датчики дощу та світла. А крім фронтальних подушок безпеки тут ще й бічні.

Під капотом актуального кросовера розташувався 2,0-літровий мотор з віддачею в 150 і 177 к.с. В якості трансмісії пропонується безальтернативна 6-ступінчаста МКПП. Привід — повний.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти