Новий Porsche 911 Targa отримав ретро-версію

Porsche 911 Targa 4S дебютує з новим виданням Heritage Design Edition.

Оголошений як перша з чотирьох моделей Heritage Design, 911 Targa 4S покликаний нагадати про 1950-х і 1960-х роках завдяки класичним елементам дизайну, які були «переосмислені і суміщені з новітніми технологіями». Зовні модель пропонує ексклюзивний екстер’єр Cherry Metallic, який контрастує з золотими логотипами, білими ретро акцентами і спеціальним значком Porsche Heritage на задньому вентиляційному отворі.

Стиль старої школи на цьому не закінчується, бо модель має «гребінь» Porsche 1963 року на передньому бампері, рульове колесо, підголовники і фірмовий брелок. Класичний логотип також можна знайти на 20- і 21-дюймових колесах Carrera Exclusive Design, за якими знаходяться пофарбовані в чорний колір супорти.

У салоні водії знайдуть двоколірні вельветові сидіння і таку ж обробку дверних панелей. Porsche каже, що це нагадує «356» і відроджує «дух часу і моду 1950-х». Крім того, в обробці використовується натуральна шкіра і мікрофібра. Кожна модель також оснащена тахометром і секундоміром із зеленим підсвічуванням і індивідуально пронумерована.

Оскільки спеціальне видання засноване на 911 Targa 4S, воно оснащене 3,0-літровим трициліндровим двигуном з турбонаддувом потужністю 443 к.с. і обертовим моментом 528 Нм. У парі з ним працює 8-ступінчаста автоматична коробка передач з подвійним зчепленням, яка дозволяє спорткару з повним приводом розганятися до 96 км/год за 3,4 секунди, а потім розвивати максимальну швидкість 302 км/год. Для любителів трьох педалей автомобіль також може бути оснащений 7-ступінчастою «механікою».

Спеціальне видання було створене Porsche Exclusive Manufaktur, і виробництво буде обмежене 992 примірниками по всьому світу. В американські дилерські центри модель надійде в кінці цього року і буде коштувати 180600 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти