Новий Suzuki Across став копією Toyota RAV4

Компанія Suzuki спільно з інженерами Toyota розробили нову спільну модель — кросовер Suzuki Across, який виявився точною копією китайської версії Toyota RAV4 під назвою Wildlander.

Новий Suzuki Across дуже сильно нагадує Toyota RAV4 актуального покоління, за винятком деяких деталей екстер’єру та шильдиків. Повідомляється, що його виробництво буде налагоджено на заводі Toyota. Зовні «копію» можна відрізнити по передній частині і бамперах, які тут повністю свої.

У рух новий Suzuki Across приводиться гібридною силовою установкою на базі 2,5-літрового бензинового двигуна на 178 к.с., в пару до якого встановили 182-сильний електромотор. Ємність акумулятора становить 18,1 кВт/год, таким чином на одній електротязі кросовер зможе проїжджати до 75 км.

Відзначимо, що така копія є наслідком підписаного в 2019 році договору про колаборації між двома японськими виробниками. Згідно з цим документом, компанії можуть клонувати моделі один одного. Так, Toyota вже постачає на ринки Індії та Африки копію Suzuki Vitara Brezza, копії седана Ciaz, хетчбека Baleno і компактвена Ertiga. Натомість Suzuki може продавати копії RAV4 і седана Corolla з гібридними силовими установками на європейському ринку.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти