Porsche Taycan Cross Turismo помітили без камуфляжу

Універсал на базі першого електрокара Porsche, який отримає назву Taycan Cross Turismo, готується до дебюту до кінця цього року.

Офіційну дату презентації новинки поки не називають, але Taycan Cross Turismo вже кілька разів попадався фотошпигунам, що дозволило зрозуміти, чого нам чекати. Зовсім недавно був помічений прототип Cross Turismo на Нюрбургринзі.

У профіль Taycan Cross Turismo виглядає досить знайомо. У нинішньому вигляді його зміни нагадують відмінності Panamera Sport Turismo від базового Panamera – елегантний універсал для тих, хто хоче практичності без шкоди для продуктивності.

Говорячи про продуктивність, очікується, що Taycan Cross Turismo буде мати ту ж силову установку, що і його побратим-седан, тобто віддача силової установки буде варіюватися від 530 до 761 к.с. потужності. Ми також можемо очікувати аналогічний запас ходу, хоча ми не хочемо залишати поза увагою те, що Porsche приготувала для свого новітнього електромобіля.

Слід зазначити, що Taycan Cross Turismo – це тільки початок лінійки електричних Porsche на базі Taycan. Уже в найближчі роки або навіть місяці німецький автовиробник представить більше модифікацій свого електрокара.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти