Представлений оновлений Genesis G70 з новим зовнішнім виглядом і технічним оновленням

Конкурент Jaguar XE випереджає продажі в Кореї, які почнуться в наступному місяці, скоро очікується європейський дебют бренду – пише Avtocar.

Люксовий бренд Hyundai Group, Genesis, оновив свою найменшу модель, седан G70, завдяки значному візуальному редизайну та вдосконаленням технологій.

G70, прямий конкурент Audi A4 і BMW 3-ї серії, дебютував в США в 2017 році. Зовнішні зміни найбільш значні в передній частині, де нова шестикутна решітка поєднується з тонкими світлодіодними смужками з чотирма фарами.

«Атлетичний» зовнішній вигляд отримав новий боковий профіль, в якому L-образна хромована обробка крила замінена більш цілеспрямованим повітропровідом, розташованим ближче до переднього колеса.

Ззаду моноблочні фари замінені двома світлодіодними смужками з кожного боку, відображають передню частину. Новий задній бампер в стилі дифузора, що поєднує сітку і колір кузова, завершує капітальний ремонт разом з новим дизайном коліс.

Усередині Genesis заявляє, що поновлення «використовують архітектуру, орієнтовану на водія, що нагадує кабіну винищувача» з удосконаленими технологіями. Головним з них є впровадження нового інформаційно-розважального екрану 10,25 дюйма зі свіжим призначеним для користувача інтерфейсом, що підтримує оновлення бездротового програмного забезпечення, Google CarPay і оновлений бездротовий зарядний пристрій для смартфонів.

Більш докладні специфікації, включаючи будь-які оновлення лінійки двигунів, обіцяні в наступному місяці. Універсальна версія G70 також була помічена в тестах на європейських дорогах на початку цього року.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти