Нова Infiniti QX60 Monograph дебютує вже сьогодні

Сьогодні, 24 вересня о 20:00 відбудеться презентація нового трирядного кросовера Infiniti QX60 Monograph, який має з’явитися в 2021 році.

Презентація QX60 Monograph відбудеться в новій глобальній штаб-квартирі Infiniti в Йокогамі, Японія.

Дивлячись на тизери Infiniti важко зрозуміти велику частину нового напряму в стилі QX60 Monograph.

Передня частина показує вузькі загострені фари зі світлодіодними ходовими вогнями, що проходять по верхньому краю. На фото, на якому видно частину хвоста, видно чорний дах і плавні лінії. Задні ліхтарі, здається, охоплюють всю довжину хвоста.

Усередині QX60 Monograph нібито є великий інформаційно-розважальний дисплей розміром від 10 до 12 дюймів. Чекайте, що Infiniti також наповнить модель своїми останніми технологіями.

Поточний QX60 почав своє життя як Infiniti JX, який з’явився в 2013 модельному році. Це було до зміни назви моделі. Він отримав оновлення для 2016 модельного року і більш потужний двигун для 2017 року.

На тлі зміни стратегії альянсу Renault-Nissan-Mitsubishi Infiniti знаходиться на самому початку перезавантаження бренду. Планується, що марка зосередиться на ринках в США і Китаї. Майбутні моделі можуть мати більше спільного з продукцією Nissan, включаючи можливість відмови від задньопривідних седанів.

В майбутньому Infiniti буде використовувати ексклюзивну версію гібридної трансмісії Nissan e-Power. Передбачається, що така установка дасть майбутнім продуктам більше потужності, ніж нинішнім. В кінцевому підсумку також буде доступна повністю електрична трансмісія.

Читайте також: Компанія Peugeot представила свій найпотужніший гібрид на 355 к.с.

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти