У мережі з’явилися перші шпигунські фото салону Volkswagen Transporter

На громадських дорогах продовжуються випробування наступного покоління моделей Volkswagen Transporter/Caravelle /Multivan під індексом Т7 продовжують. У мережі з’явилися нові шпигунські знімки моделі, на яких вперше представлений інтер’єр, повідомляє Твоя МАШИНА посилаючись на Motor1.

Це цікаво: Літаючі автомобілі від Hyundai: фантастика стає реальністю

Від Volkswagen Golf 8 новому Transporter дісталася передня панель. Приладова панель буде цифровою, а в центрі торпедо розміщений величезний дисплей системи мультимедіа. На горизонтальній панелі нижче екрана – кілька сенсорних клавіш. У лівій частині від екрану встановлений мініатюрний джойстик роботизованої КПП.

Читайте також: Наступний Volkswagen Passat випустить компанія Skoda

З нових неофіційних подробиць: в сімействі T7 з’явиться гібрид, що заряджається. Портал «Motor1» пише, що він отримає 1,4-літровий 150-сильний агрегат TSI і 116-сильний електродвигун, як на Golf GTE. За гібридною арифметикою сумарно виходить 245 кінських сил. Не виключено, що параметри силового агрегату переглянуть, оскільки у T7 більше і спорядження, і повна маса, що вимагає більше тяги для впевненого руху.

Презентація Volkswagen Transporter / Caravelle / Multivan покоління T7 може відбутися до кінця 2020-го.

Нагадаємо, що Volkswagen презентував свій перший електрокросовер ID.4

Джерело motor1.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти