Новий бюджетний електромобіль Chery з запасом ходу 300 км: технічні характеристики і фото

У Китаї представили компактний та яскравий електричний автомобіль Chery eQ1.

Версія Chery eQ1 (Little Ant) має 4 модифікації, ціновий діапазон 66800-78,800 юанів ($ 9800-11573).

Спеціально для нового автомобіля, в версії Chery eQ1 ant pink використовується рожевий колір кузова, поєднаний з чорними вставками. В інтер’єрі безліч двоколірних варіантів, таких як: м’ятно-зелений, сонячно-оранжевий і білий.

Читайте також: В Україну можуть хлинути дешеві авто з США, але є нюанси

У стандартній конфігурації, новий електромобіль оснащений електричним сидінням Easy-Entry, електронної паркувальної системою EPB + AutoHold і багатьма іншими рішеннями.

Автомобіль оснастили новою однопедальною конструкцією ePedal, яка може більш ефективно відновлювати кінетичну енергію і підвищувати витривалість автомобіля. У той же час він також отримав систему дистанційного керування, яка може визначати місцезнаходження автомобіля, призначати час для старту зарядки, включати кондиціонер і віддалено діагностувати функції.

Крім того, варто згадати, що Chery eQ1 використовує процес виробництва повністю алюмінієвого кузова. Застосування алюмінієвого сплаву для рами кузова на 93% випереджає світові показники, набагато перевершуючи паливні автомобілі та інші відомі марки автомобілів.

Корпус з алюмінієвого сплаву також знижує вагу eQ1 і підвищує його довговічність. У силовій частині автомобіль оснащений синхронним двигуном з постійними магнітами максимальною потужністю 30 кВт (41 к.с.) і максимальним крутним моментом 120 Н · м.

Акумуляторна батарея має ємність 30,6 кВтг, що дозволяє автомобілю проїхати 301 км без підзарядки.

В цілому модель Chery eQ1 з її цікавим зовнішнім виглядом і рівнем витривалості більш приваблива для міських жінок, які працюють в офісах. Крім невеликого розміру і красивого зовнішнього вигляду, він також дуже практичний з точки зору конфігурації.

Читайте також: В Україні зріс попит на нові авто: найпопулярніші автомобілі вересня

Джерело prostomob.com
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти