У мережі показали бюджетний кросовер на базі Chery Tiggo за $ 9000

Оновлений кросовер випустила китайська марка Cowin, яка раніше належала Chery Automobile.

Бренд Cowin досить молодий і маловідомий незважаючи на те, що його материнською компанією є Chery. Його заснували в 2014 році спеціально для випуску бюджетних автомобілів, орієнтованих в першу чергу на молоду аудиторію. Величезного ажіотажу моделі Cowin так і не викликали і Чері вирішила позбутися важкого тягаря, продавши контрольний пакет акцій виробнику вина.

Після продажу Chery не закинула своє дітище, а, навпаки, допомагала йому триматися на плаву. Китайська компанія як і раніше випускає для Cowin деякі моделі, в числі яких кросовери X3 і X5. Обидві моделі, по суті, являють собою перелицьовані кросовери Tiggo і Tiggo 5.

Тепер виробник готується представити рестайлінговий X3, саме його знімки і стали надбанням громадськості після того, як потрапили в базу Мінпрому КНР.

Відразу варто відзначити зміни в зовнішності. Вони є, правда мінімальні. Кросоверу Cowin X3 дістався інший передній бампер і ДГЗ. Решітка радіатора помітно додала в розмірах. Китайський кросовер зберіг дорестайлінгові габарити: довжина – 4335 мм, ширина – 1796 мм, висота – 1665 мм, колісна база становить 2530 мм.

Черговим нововведенням став двигун. Тепер це 1,5-літровий чотирициліндровий турбодвигун потужністю 156 к.с. Якою буде коробка передач, поки невідомо. Дорестайлінговий кросовер пропонували виключно з механічною трансмісією.

На ринку Китаю оновлений Cowin X3 очікується до кінця 2020 року. Ціни поки не оголошені. Актуальна модель коштує трохи більше $ 9000, швидше за все, ціна не зміниться.

Читайте також: Кросовер Toyota RAV4 отримав «позашляхову» версію

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти