Флагманський кросовер Renault пережив невелику модернізацію

Французька автомобільна компанія Renault представила флагманський кросовер Koleos 2021 модельного року. На батьківщині паркетник позбувся базового дизеля. Крім того, скорочено кількість комплектацій.

Оновлений SUV тепер уже в «базі» має повністю світлодіодні фари і ліхтарі, задні поворотники зробили динамічними, плюс розширена палітра кольорів кузова. У версії Intense крісла можуть бути оббиті світло-коричневою шкірою, також для салону в цьому варіанті виконання передбачені нові декоративні вставки «під дерево». Для повнопривідного Koleos в якості опції пропонується система допомоги при спуску зі схилу (Hill Descent Control, працює на швидкості від 5 до 30 км / год). Ось, власне, і всі обновки.

Читайте також: Скільки середніх зарплат потрібно українцям, щоб накопичити на новий автомобіль

У Франції з моторної гами Renault Koleos прибрали базовий турбодизель 1.7 Blue dCi потужністю 170 к.с., хоча він з’явився лише в минулому році. Таким чином, паркетник 2021 модельного року там доступний з турбодизелем 2.0 Blue dCi (190 к.с.) і бензиновою «турбочетвіркою» 1.3 TCe (160 к.с.). Перший мотор поєднується з варіатором X-Tronic, другий працює в парі з семиступінчастою роботизованою коробкою EDC. Дизельний Koleos – виключно повнопривідний, бензиновий, навпаки, має тільки передній привід.

На батьківщині марки оновлений паркетник поки пропонується лише в двох багатих комплектаціях – згаданій вище Intense і Initiale Paris. При цьому в документах глобального прес-офісу Renault зазначено, що пізніше з’явиться більш доступна версія Zen, але найдешевшого варіанту Life більше не буде. У списку обладнання комплектації Zen значаться: адаптивний круїз-контроль, системи автогальмування і моніторингу «сліпих» зон, мультимедіа-система з 7-дюймовим тачскріном і двозонний клімат-контроль. Koleos Intense – це камера заднього виду, мультимедіа з екраном діагоналлю 8,7 дюйма, асистент паркування і фонове підсвічування інтер’єру. Ну а в топ-версії Initiale Paris є обробка шкірою Nappa і аудіосистема Bose. Всім варіантам за доплату опціонально встановлюється панорамний дах.

Читайте також: Найдешевший преміальний кросовер від Renault: технічні характеристики і фото

Джерело avtomir.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти