Новий кросовер Citroen отримав чотири фари і дивакуватий зовнішній вигляд

Компанія Citroen показала оновлену версію C3 Aircross – одного з популярних кросоверів лінійки. Машина придбала новий дизайн, хоча технічна частина не змінилася. Про це повідомляє «Твоя МАШИНА».

Citroen C3 Aircross 2022 тепер має більш впізнаваний зовнішній вигляд. Є чотири фари: зверху встановлені світлодіодні ДГЗ з вбудованими індикаторами повороту, знизу – ближнє і дальнє світло. Решітка двоярусна з вертикальними планками, також оновилася кришка капота. У задній частині серйозних змін не з’явилося, за винятком внутрішньої конструкції ліхтарів.

Салон обзавівся новими зручними сидіннями, а екран мультимедіа збільшився до 9 дюймів.

Розміри трохи збільшилися в порівнянні з попередньою версією моделі. Так, довжина автомобіля складає 4160 мм, ширина – 1760 мм, висота – 1640 мм, розмір колісної бази – 2600 мм. Обсяг багажника може вміщати від 410 до 1289 літрів.

Начинка залишилася колишньою, тому що C3 Aircross базується на старій платформі PF1, в той час як новітні силові установки автовиробника працюють на новій модульній системі CMP. Вона буде доступна для C3 тільки через 2-3 роки, коли прийде зміна поколінь. Тобто лінійка двигунів включає вже відомі бензинові агрегати PureTech: 1,2-літрові на 110 і 130 к.с., обидва з наддувом. Також доступний і турбодизель BlueHDi на 1,5 літра потужністю 110 або 120 к.с. Стандартна комплектація йде з 6-ступінчастою «механікою», але доступна і 6-діапазонна АКПП. Привід тільки передній.

У список оснащення крім іншого входить система розпізнавання дорожніх знаків з обмеженням швидкості, функція автоматичного гальмування і паркувальна камера на 360 градусів. Також можна придбати диски на 16 і 17 дюймів і нові кольори: Khaki Grey, Voltaic Blue і Polar White.

Дебют Citroen C3 Aircross очікується влітку цього року. Попередня модель була продана в кількості 300 000 примірників, і виробники очікують від оновленої версії такий же результат.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти