“Богдан” запускає виробництво електромобілів

Торік українці зареєстрували 11 тис. автомобілів на електротязі. 2017-го – 3,2 тис. Щодня 20 українців пересідають на електромобілі, інформує Міністерство інфраструктури.

Інтерес українців потрібно задовольняти не тільки за рахунок імпорту, а й за допомогою власного виробництва. “Богдан” розвиває виробництво в цьому напрямку, повідомляють у корпорації.

На виробництві є технологічні можливості для випуску власних електромобілів. Зараз корпорація представляє на ринку такі моделі як Hyundai IONIQ Electric і IONIQ Hybrid. Нинішнього місяця “Богдан” виведе в продаж JAC iEV7S.

“Такі автомобілі цілком можливо будувати і на заводах нашої країни. Завдяки цьому “зелені” автомобілі стануть більш доступними для населення”, – йдеться у повідомленні “Богдана”.

Про те, що Україна має потенціал до випуску електромобілів, свідчить той факт, що торік з’явилася електричний вантажівка. Її виготовили для компанії Banke Electromotive.

Виробництво електрокарів також стає можливим завдяки прийнятим законопроектам 8159 і 8160. Вони знижують податки на виробництво машин і сприяють вливанням іноземних інвестицій в український автопром.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти