Оновлений Volkswagen Tiguan готується до виходу

Шпигунські фотознімки демонструють модернізований кросовер всередині і зовні.

Прем’єра оновленого Volkswagen Tiguan 2021 модельного року не за горами, тому що рестайлінговий кросовер був помічений без будь-якого маскування. Здається, що передній бампер запозичений у спортивної версії R-Line, але задній бампер з парою штучних вихлопних наконечників відноситься до більш доступної комплектації. Безумовно, найбільш значною зміною є нові фари, отримані від Golf 8.

Дизайнери Volkswagen переглянули передню решітку, яка стала ширшою в нижній частині і має хромовану раму, яка створює візуальний зв’язок з фарами і верхньою частиною. Не багато помітять різницю, але прототип отримав злегка оновлений логотип VW, представлений в минулому році. Форма задніх ліхтарів, цілком ймовірно, залишиться колишньою, але нова графіка буде натхненна задніми ліхтарями Golf 8. Крім того, назва моделі було перенесено в центр задніх дверей, прямо під значок VW, щоб слідувати тенденції, яка почалася кілька років тому з Arteon.

Що стосується інтер’єру, то в оновленому Tiguan з’являться нові настройки клімат-контролю, які недавно були помічені в рестайлинговому Arteon 2021 модельного року. Цей прототип, судячи зі знімків, не отримав оновленої інформаційно-розважальної системи, яка усуває ці дві обертові ручки і ярлики на правій стороні. Дизайн рульового колеса знайомий по моделі Golf 8.

З рестайлінгом Volkswagen Tiguan отримає не тільки оновлені двигуни, а й нові модифікації у вигляді плагін-гібриду і, цілком можливо, довгоочікуваної R-версії. Високопродуктивний кросовер повинен використовувати той же мотор, який встановлений в Arteon R і в майбутньому Golf R – 2,0-літровий двигун з турбонаддувом потужністю 315 кінських сил.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти