Вийшла здешевлена версія Porsche 911

Лінійку модифікацій Porsche 911 покоління 992 поповнила версія Turbo, яку можна описати як здешевлений варіант виконання Turbo S – знижена потужність двигуна, встановлені спрощені гальмівні механізми, злегка змінений екстер’єр.

Головна відмінність Porsche 911 Turbo від Turbo S полягає в двигуні: турбована опозитна «шістка» об’ємом 3,8 літра втратила 70 к.с. і тепер видає 580 к.с. Працює вона з 8-швидкісною роботизованою трансмісією PDK. Втім, цієї потужності вистачає, щоб розганяти машину до 100 км/год за 2,8 секунди проти 2,7 у версії Turbo S. Максимальна швидкість становить 320 км/год проти 330 км/год у більш потужної модифікації.

Оскільки потужність знизилася, гальма теж спростили. У Turbo S вони дорогі — карбон-керамічні, у версії Turbo куди більш доступні — чавунні. Діаметр дисків становить 408 мм спереду і 380 мм ззаду. Проте, можливість замовити гоночні гальма все одно присутня.

Незмінними щодо Turbo S залишилися просунута система повного приводу, адаптивна підвіска PASM, що дозволяє регулювати кліренс в межах 10 мм, і пакет Sport Chrono.

З точки зору зовнішнього вигляду автомобілі розрізняються мінімально: у версії Turbo в порівнянні з Turbo S спрощений передній сплітер, змінена також графіка фар головного світла. Ззаду відмінностей більше: у Turbo інший бампер, здвоєні вихлопні патрубки, світловідбивачі іншої форми.

На американському ринку ціни на 911 Turbo починаються з $170800 за купе і $183600 – за кабріолет. 911 Turbo S оцінюється від $203500.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти