Maserati привезла в Україну свої новинки

Офіційний імпортер автомобілів Maserati в Україні, компанія Гранд Автомотів (УкрАВТО), з радістю повідомляє про появу в автосалонах офіційної дилерської мережі бренду першої партії автомобілів 2019 модельного року.

Про це повідомляють представники компанії.

Всі версії моделей Ghibli, Quattroporte і Levante отримали вдосконалений селектор коробки передач, раніше представлений на Levante Trofeo і відрізняється більш інтуїтивно зрозумілим алгоритмом перемикання, укороченим ходом і поліпшеним управлінням. Тепер водій може використовувати 8-ступінчасту коробку передач ZF в автоматичному або ручному режимі, перемикаючись між ними простим переміщенням селектора справа наліво, а нова кнопка “P” дозволяє легко перевести трансмісію в режим паркінгу.

Інформаційно-розважальна система MTC + на всіх трьох моделях була вдосконалена, отримавши більш сучасну графіку дисплея і поліпшену ергономіку управління системою клімат-контролю. У своїх розкішних інтер’єрах Maserati вперше використовує лицьову шкіру Pieno Fiore, яку не можна порівняти з ніяким іншим матеріалом в автомобільній промисловості.

Оздоблення шкірою Pieno Fiore є стандартним для Levante Trofeo і доступна в якості опції для всіх версій Levante, Ghibli і Quattroporte в трьох кольорах – чорному, червоному і пісочно-коричневому, з особливою прострочкою на сидіннях і подвійним простроченням на дверних панелях. Maserati також пропонує два абсолютно нові варіанти глянцевих інтер’єрних вставок для Ghibli і Quattroporte і три варіанти для Levante.

Ціни на базову комплектацію стартують від 2 265 938 грн для Ghibli, від 2 406 886 грн для Levante, і від 3 818 479 грн для Quattroporte.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти