Chery показала розкішний кросовер з 200-сильним двигуном (фото)

Компанія Chery привезла на автомобільну виставку в Ченду середньорозмірний паркетник Exeed LX. Новинка дуже схожа на Tiggo 7.

Exeed LX має таку ж платформу, як і Tiggo 7, проте двигун і трансмісія інші. Розкішного “китайця” обладнали “турбочетвіркою” на 1,6 літра, віддача якої сягає 197 к.с. Двигун працює разом з 7-діапазонним роботом із подвійним зчепленням. Привід – виключно передній.

Схожість у вигляді LX і Tiggo7 помітна лише в конфігурації дверей і вікон. При цьому дизайн “передка” і задньої частини новинки розробляли “з нуля”. Інтер’єр теж оригінальний: він доповнений безліччю дерев’яних і шкіряних вставок, ефектно прикрашений діодним підсвічуванням. “Приборка” і мультимедіа, що мають дисплеї на 12,3 дюйма, являють собою єдиний інформаційно-розважальний комплекс.

Exeed LX може похвалитися багатим технічним оснащенням: топовим модифікаціям дістався адаптивний круїз-контроль, камери відеоогляду на 360 градусів, помічник утримання в займаній  смузі руху, оптика на LED-матрицях і колісні диски на 19 дюймів.

Старт продажів кросу в КНР відбудеться найближчим часом, а до інших країн Exeed LX добереться лише в 2020 році.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти