В Україні виготовили партію спецавтомобілів на базі Peugeot Rifter (фото)

Українські метрологи отримали 75 спеціалізованих авто на базі Peugeot Rifter 2019 року випуску.

Про це повідомляє Твоя МАШИНА з посиланням на прес-службу Заводу спецтехніки Техкомплект, який приймав участь в реалізації проекту.

Повідомляється, що за допомогою цієї спецтехніки буде виконуватися збір лічильників газу на перевірку в метрологічному центрі і установка повірених.

На виробництві «Техкомплекту» виготовили і встановили силові перегородки для повного розмежування пасажирського та вантажного відсіків.

Нагадаємо, Peugeot Rifter — це передньо або повнопривідний компактвен французького автовиробника Peugeot. Офіційний дебют автомобіля відбувся на Женевському автосалоні в березні 2018 року. Автомобіль прийшов на заміну пасажирській версії Peugeot Partner.

Для Rifter запропоновано бензиновий і дизельний двигуни різного ступеня форсування. 1.2-літровий бензиновий PureTech видає 110 або 130 к.с., а 1.5-літровий BlueHDi має потужність в 75, 100 або 130 к.с. Для бензинового 130-сильного мотора надано 8-ступінчастий «автомат» Aisin, для дизеля цієї ж потужності – 6-ступінчаста «механіка» або АКПП. Для інших двигунів призначена 5-ступінчаста «механіка».

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти