Genesis офіційно представив свій перший кросовер Genesis GV80 (фото)

Південнокорейський преміальний бренд офіційно представив свій перший кросовер Genesis GV80, який об’єднав в собі все найкраще від седанів G70, G80 і G90. Новинка доступна поки тільки на місцевому ринку.

Немає жодних сумнівів в тому, що в недалекому майбутньому модель стане доступною в інших країнах і складе конкуренцію BMW X5 і Audi Q7. Новинку запропонують як в дво-, так і трирядному виконанні.

Дизайн екстер’єру та інтер’єру GV80 практично повністю ідентичний однойменниму концепту, який показали ще в 2017 році в рамках автосалону в Нью-Йорку. Зовні їх об’єднує фірмова решітка радіатора Grest Grille, високотехнологічні фари Quad Lamps і характерна «параболічна лінія», що проходить уздовж боковин кузова і підкреслює виражені, потужні лінії. Доповнює образ 22-дюймовий колісні диски. Також з’ясувалося, що багато деталей кузова автомобіля, в тому числі капот і двері (навіть двері багажника) зроблені з надлегкого, але міцного алюмінію.

Інтер’єр кросовера теж залишився вірним концепту. Genesis GV80 можна назвати повністю цифровим, від його комбінації приладів до 14,5-дюймового сенсорного дисплея інформаційно-розважального комплексу.

Спочатку новинка комплектуватиметься 3,0-літровим турбодизельним V6 потужністю 278 к.с. (588 Нм), який буде працювати в парі з 8-ступінчастою АКПП, а також заднім або повним приводом.

Офіційної інформації про інші силові установки поки немає.

У Південній Кореї дизельний Genesis GV80 вже доступний для замовлення. Ціни – від 57 000 доларів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти