Maserati офіційно представила гібридний Ghibli (фото)

Ghibli першим отримує м’яку гібридну систему, а потім настане черга й Quattroporte і Levante.

Електрифікація бренду Maserati почалася із запуску версії Ghibli Mild-Hybrid. Виробник замінив дизельний V6 на турбований 2,0-літровий чотирициліндровий бензиновий двигун з 48-вольтовою м’якою гібридною системою для сумарної потужності в 325 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Maserati стверджує, що силова установка забезпечує продуктивність бензинового V6, але з викидами CO2 на 25% менше дизельного V6.

Новий мотор дозволяє гібриду Ghibli розігнатися до «сотні» за 5,7 секунд і розвинути максимальну швидкість в 255 км/год. Потужність відправляється на задні колеса через 8-ступінчасту автоматичну коробку передач ZF.

Стилістика Ghibli Hybrid була злегка доопрацьована, щоб виділити седан серед автопарку неелектрифікованих моделей. Для цього італійці змінили дизайн передньої решітки, додавши синю обробку і ексклюзивний сірий колір кузова Grigio Evoluzione. Maserati також налаштував вихлоп, щоб забезпечити «безпомилковий звук» двигуна.

Виробництво нового автомобіля почнеться у вересні. Покупцям будуть запропоновані дві комплектації Maserati Ghibli: спортивний GranSport і більш розкішний GranLusso за ціною від 58 220 фунтів стерлінгів.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти