Опублікували зображення нового седана на базі Renault Logan першого покоління

Були поширені перші зображення перспективної глибоко модернізованої версії Renault Logan першого покоління Іранським концерном SAIPA.

В листопаді в SAIPA було заявлено, що мають намір відновити виробництво Renault Logan, причому в покращеному вигляді, та без участі французької сторони. В Ісламській республіці випуск Логанів був зупинений у 2018 році, оскільки Renault в односторонньому порядку розірвала відносини з SAIPA через жорсткість американських санкцій проти Ірану. На Іранському ринку автомобіль відомий під ім’ям Renault Tondar 90.

Як ми бачимо з зображень комп’ютерної моделі – екстер’єр седана освіжать за рахунок повністю нових передньої і задньої частин кузова, виконаних в сучасному стилі. Фари і ліхтарі будуть обладнані світлодіодами. Що стосується дизайну – він стане більш агресивним і дорогим на вигляд, але силовий каркас кузова, панелі даху, дверей та підлоги залишаться такими як і були. Салон машини буде поновлений за рахунок повністю нової панелі та рульового колеса.

Перший Renault який випускали в Ірані – був під власним ім’ям Renault Tondar 90, а щодо комплектації – він був локалізований лише на 45%.

Варто зазначити, що Іран є найбільшим на Близькому Сході автомобільним ринком, його споживчий потенціал оцінюється у 1,7 млн машин на рік.

В кінці 2021 – початку 2022 року – SAIPA піде у виробництво.

Читайте також: Новий кросовер Acura MDX 2021 повністю розсекречений

Джерело tarantas.news
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти