Розсекречено найдешевший і найтаємничіший Porsche

Опубліковані фото унікального концепту Porsche 55One. Розробили його ще в 2008 році, проте тільки зараз про нього стало відомо, адже унікальний родстер тримали в секреті до недавнього часу.

Привідкрив завісу таємниці над Porsche 55One відомий дизайнер концерну Volkswagen Вальтер да Сілва. Саме під його керівництвом і був створений спорткар, а просував проект керівник Volkswagen Group Фердинанд Пієх.

Середньомоторний родстер планували, як саму доступну модель марки і сучасну варіацію на тему культового Porsche 550 Spyder. Схожість із знаменитим спорткаром 50-х проглядається в силуеті авто, формі фар і характерних вентиляційних отворах на задніх крилах.

Салон виконаний в знайомому стилі Porsche і ряд деталей запозичені у старших Boxster і 911. За сидіннями встановлений 2,0-літровий турбомотор від Audi TT, у нього ж запозичена і 6-ступінчаста механічна КПП.

Проект вже був серйозно опрацьований, але на ньому поставили хрест. У керівництві Porsche побоялися, що модель складе конкуренцію Porsche Boxster.

Читайте також: Назвали найдорожчі серійні автомобілі 2021 року

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти