Розсекречено найдорожчий кросовер Geely

Geely готується показати новий кросовер KX11. Семимісний автомобіль буде представлений в березні, і це буде найдорожчий позашляховик в лінійці. Перші фото машини вже викладені в мережу, передає «Твоя МАШИНА».

У довжину новинка досягає 4770 мм, в ширину – тисяча вісімсот дев’яносто п’ять мм при колісній базі в 2845 мм, а висота становить 1689 мм. Побудована машина на платформі СМА від кросовера Volvo XC40.

Дизайн відповідає новим стилем Geely – як у седана Preface. KX11 має хромовані грати радіатора, довгасті діодні фари і характерні виштамповки на боковинах.

Покупці зможуть придбати автомобіль як в п’ятимісній версії, так і на сім місць. Салон можна побачити тільки на фото шпигунів, але навіть на них в очі кидаються цілих три дисплея на торпедо. У список опцію включені панорамний дах, камери кругового огляду і 20-дюймові диски.

Geely KX11 буде оснащений бензиновим турбомотором об’ємом 2 літри, виконаним в двох варіантах: потужністю 218 к.с. і 283 к.с. Можна припустити, що в будь-якої версії буде йти 7-ступінчастий робот з двома зчепленнями. Новинка буде з повним і переднім приводом.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти