Електричний седан Hyundai Ioniq 6 показали на першому зображенні

Як нам відомо, компанія Hyundai приступила до реалізації плану по масштабній електрифікації своєї модельної лінійки. Тож, вже скоро на ринках ми побачимо інноваційний кросовер Ioniq 5, а за ним електричний седан Ioniq 6.

Новинка є серійним продовженням стильного концепту Prophecy, представленого на початку 2020 року. За даними інсайдерів, електромобіль не буде точною копією прототипу, а обзаведеться власною зовнішністю з деякими посиланнями до оригіналу.

За даними експертів, електромобіль буде серійним продовженням стильного концепту Prophecy, але не буде точною його копією. Було складене рендерне зображення, на якому видніється логотип Hyundai, але не факт що ми побачимо його на самому авто, адже виробник вирішив вивести електромобілі в окремий бренд.

Вишуканості моделі додає хромована смуга, яка проходить по низу обтічного аеродинамічного кузова. Також сміливо можна сказати, що особливу увагу було приділено фарам, які розтягнулися практично на всю довжину капота. Можна відзначити і контрастний дах з плавником антени, багатоспицеві колісні диски та широкі бічні спідниці.

Читайте також: На фото показали бюджетну модель Nissan, яка скоро відправиться в продаж

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти