Кросовер Renault Logan 2022 вперше помітили на тестах: фото

Румунська Dacia готує до продажу особливу модифікацію нового Logan. У сімейство зараз входять седан і універсал, тепер же настала пора позашляхової версії Stepway, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Про цю розробку виробник згадував у 2020 році, коли конвеєр залишав колишній Logan MCV. Тоді було заявлено, що нове покоління буде включати більш універсальну модифікацію, більше відповідаючу світовим стандартам. Йшлося, схоже, якраз про версію Logan Stepway. Вона має позашляхові характеристики і відмінну місткість. Авто вже проходить тести, на яких його і встигли зняти шпигуни. Пізніше машина отримає ромб Renault.

Камуфляж не зміг приховати ключові елементи дизайну: грати радіатора в стилі останніх моделей Дачіа, бампер з великим повітрозабірником, світлодіодні фари, рейлінги на даху, широкі колісні арки і майже вертикальну лінію корми з ліхтарями, виконаними в стилі Volvo. Вдалося зняти і салон авто, правда, побачити багато не вийшло. Відомо, що верх приладової панелі схожий на нинішні версії Logan / Sandero, що не дивно.

Можна припустити, що автомобіль буде побудований на модульній платформі CMF-B, яка лежить в основі Clio. Авто буде обладнане трьохциліндровими бензиновими двигунами на 100 к.с. Може бути, як опція буде доступний і 130-сильний агрегат на 1,3 літра.

Джерело autocentre.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти