Найнадійніші компактні кросовери: ТОП-7 моделей просто зараз

Сьогодні компактні кросовери на піку популярності, завдяки своїй універсальності, комфорту і доступності. При цьому важливим фактором при виборі машини сьогодні залишається надійність. Експерти британського порталу WhatCar спільно зі страховою компанією MotorEasy провели власне дослідження цього сегмента авторинку, за підсумками якого виокремили сім найбільш надійних моделей компактних кросоверів просто зараз.

Читайте також:

Вісім важливих правил нічної їзди, які рятують українських водіїв від аварії та штрафу

Чотири підступні запитання від поліції, на які водіям краще не відповідати

В Україні водіїв кидають за ґрати за непройдений техогляд: хто під загрозою

1. MINI Countryman (2017-2024)
Першість у рейтингу утримує актуальна модель MINI Countryman. У цього кросовера дуже багата моторна гамма, включно з гібридами. Також модель хвалять за високий рівень комфорту і якісну збірку. Кількість звернень автовласників до сервісу є мінімальною.

2. Audi Q2 (з 2016 року)
Цей стильний кросовер має просунуту систему безпеки та мультимедіа. Незважаючи на високий рівень надійності, іноді трапляються проблеми з двигуном, що потребують тривалого ремонту.

3. Hyundai Kona (гібрид)
Гібридний Kona закриває трійку лідерів і може похизуватися не лише видатною надійністю, а й вражаючою паливною ефективністю. Іноді виникають невеликі проблеми з електрикою та мультимедіа, але вони дуже швидко усуваються.

4. Renault/Dacia Duster (друге покоління)
Друга генерація Duster вразила автолюбителів своєю доступною ціною і практичністю. Модель вкрай надійна і простора, але час від часу власникам доводиться стикатися з невеликими проблемами з електрикою.

5. Volkswagen T-Roc
Цей кросовер часто хвалять за високу якість збірки і надійність, а також сучасний дизайн і передові технології.

6. Suzuki Vitara
Вельми надійний, доступний і економічний кросовер із просторим салоном і хорошою оглядовістю.

7. Honda HR-V (попереднє покоління)
Минуле покоління Honda HR-V відрізняється високим рівнем комфорту і надійності, а також наявністю просторого салону. Вкрай рідко зустрічаються проблеми з електрикою.

Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти