П’яний водій викликав поліцію, щоб позбутися поліцейської погоні: відео

На Волині місцевий автомобіліст сів за кермо в нетверезому стані, а коли його зупинили поліцейські – спробував утекти. Наполегливі вимоги патрульних зупинитися чоловік усіляко ігнорував. У якийсь момент «гонщик» настільки зневірився, що навіть поскаржився на погоню на лінію «102», повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

Читайте також:

Вісім важливих правил нічної їзди, які рятують українських водіїв від аварії та штрафу

Чотири підступні запитання від поліції, на які водіям краще не відповідати

В Україні водіїв кидають за ґрати за непройдений техогляд: хто під загрозою

Правоохоронці стверджують, що приводом для зупинки водія були ознаки наявності в нього наркотичного сп’яніння. На швидкості понад 150 км/год порушник рушив у бік Рівного, де місцеві патрульні швидко отримали на нього орієнтування та організували штучний затор у місці його ймовірного проїзду.

Дорогою до міста волинянин зателефонував до поліції за екстреним номером «102» і повідомив оператору обставини того, що сталося. Водій назвав йому свою швидкість руху, а також поскаржився на те, що автомобілі поліції ніяк від нього не відстануть. У підсумку порушник все ж зменшив швидкість і здався патрульним. Проходити тест на алкоголь і наркотики він відмовився. Незважаючи на це, як стверджують у відомстві, весь набір звинувачень на свою адресу він отримав, включно з протоколом за ст. 130 КУпАП, що передбачає 17 000 гривень штрафу і позбавлення прав на рік.

Не пропустіть