Audi показала свій перший електромобіль на платформі Volkswagen

Скоро серед електричних моделей Audi e-tron з’явиться ще один автомобіль – кросовер Q4 e-tron. Прем’єра новинки відбудеться в квітні, на честь цього, компанія опублікувала кілька фото і відео електрокара. Також розкрито деякі технічні характеристики, повідомляє «Твоя МАШИНА».

Поки що Audi Q4 e-tron прихована під камуфляжем, але він не заважає розглянути дизайн машини. Новинка мало чим відрізнятиметься від інших авто марки. Наприклад, майже не змінилася вузька світлодіодна оптика і широка передня панель, замість решітки радіатора.

Також був показаний салон. Він оснащений цифровою приборкою, інформаційно-розважальною системою з сенсорним екраном на 10,1 дюйма, Head-up дисплеєм, голосовим помічником «Привіт, Ауді», рульовим колесом зі скошеною нижньою частиною і обробкою шкірою Nappa.

Audi Q4 e-tron – це перший електромобіль компанії на платформі MEB Volkswagen. Вона розроблена спеціально для електрокарів. У довжину новинка досягає 4590 мм, в ширину – 1865 мм, у висоту – 1613 мм, при колісній базі 2760 мм. У багажник вміщається 520 літрів або 1490 літрів, якщо скласти задні сидіння.

Технічні характеристики офіційно не освітлені. Очікується, що модель доповниться кількома версіями, аж до топового повнопривідного виконання з двома електромоторами. Ємність батареї становитиме 52 – 77 кВтг, залежно від версії моделі.

Джерело firstgear.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти