Volkswagen розсекретив недорогий купе-кросовер за ціною Renault Duster

Показані офіційні зображення Volkswagen Taigo. Так буде названий кросовер Volkswagen Nivus в Європі, передає «Твоя МАШИНА» .

Новинка вже продається в Латинській Америці за 16 тис. доларів, проводиться машина в Бразилії. На європейський ринок авто надійде в кінці 2021 року, а виробництво налагодять в Памплоні (Іспанія), де вже випускаються Volkswagen Polo і T-Cross.

Ці три моделі побудовані на одній і тій же платформі – MQB-A0. Грубо кажучи, Taigo – купеобразного версія Volkswagen T-Cross. Розрізняються машини переважно дахами: у Taigo вона похила.

Базова версія новинки буде оснащена діодними фарами і віртуальної панеллю приладів. При чималому довжині в 4,2 метра багажник має відповідний обсяг – 415 літрів. За доплату можна також додати бесьключевой доступ, клімат-контроль, датчики дощу і світла, камеру заднього виду, Wi-Fi, адаптивний круїз-контроль.

Кросовер буде обладнаний 1,0-літровими бензиновими турбомоторами потужністю 95 і 115 л. с. Також може з’явитися 1,5-літрова версія потужністю 150 к.с.

Джерело sud.ua
Не пропустіть

Цей веб-сайт використовує файли cookie щоб вам було зручно користуватися сайтом. Прийняти